Over ons

Zuiver is een praktijk voor klassieke homeopathie waar mensen en dieren behandeld kunnen worden. Zuiver is in 2012 gestart als humane praktijk en sinds 2016 kunt u ook bij ons terecht met uw dier. Binnen de praktijk wordt onder andere volgens de Homeopathic Detox Therapy (HDT) methode gewerkt. In de praktijk zijn drie klassiek homeopaten werkzaam.

Margreet Hofstede (1967) is afgestudeerd als klassiek homeopaat. Zij heeft haar opleiding Homeopathie aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum gevolgd. Daarna heeft zij de opleiding Homeopathic Detox Therapy (HDT) gevolgd bij Ton Jansen en past zij deze werkwijze toe in de praktijk.
Elke Kroon (1968) is afgestudeerd als klassiek homeopaat aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum. Vervolgens heeft zij de opleiding Homeopathic Detox Therapy (HDT) gevolgd bij Ton Jansen en is deze werkwijze gaan toepassen in de praktijk. Daarnaast is Elke afgestudeerd als klassiek homeopaat voor dieren aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. Dit biedt de mogelijkheid om mens en dier gezamenlijk te behandelen en beiden op een hoger gezondheidsniveau te brengen.

Carin Voskamp (1968) is afgestudeerd als klassiek homeopaat voor dieren aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. Als afstudeeronderwerp heeft Carin samen met Elke de HDT-methode (Homeopathic Detox Therapy) toepasbaar gemaakt voor de homeopathische behandeling van dieren, ingegeven door de zeer positieve resultaten van deze methode bij mensen. Inmiddels past zij deze methode bij dieren toe.