Ervaringen

I.G. (juli 2019): twee jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met Elke en Carin die op verzoek aan huis kwamen voor mijn kat Fredo. Dit was een heel prettig contact. Beide dames namen uitgebreid de tijd om het probleem te inventariseren. Het voorgeschreven middel sloeg goed aan en mijn kat is binnen een aantal maanden geheel hersteld. Recent opnieuw een consult aangevraagd voor de kat vanwege een ander probleem. Ook deze keer werd uitgebreid stilgestaan bij de voorgeschiedenis en de huidige situatie. Ik ben erg blij met Elke en haar collega en zeer tevreden over hun aandacht en werkwijze. Met hun kennis en kunde hebben zij mijn kat destijds goed geholpen en ik ga ervan uit dat Fredo ook deze keer goed zal herstellen met het middel dat hij nu gekregen heeft.

Paula en Robin (juni 2019): " Hallo, wij zijn Paula en Robin, moeder en dochter en dit is onze merrie Sissi (officiële naam Cifeera). In 2010 kochten wij haar als rijpaard voor Robin met oog op de sport. Al snel bleek dat 

onze merrie met aanzienlijke gezondheidsproblemen te kampen had. Bij aankoop had zij schimmelvlekken op haar hals waarvan de keuringsarts zei: “dit komt wel vaker voor bij jonge paarden”. Al snel stapelden de problemen zich op. Daarbij was de merrie ook niet te rijden. Van schimmelplekken naar longproblemen naar maag- en darmaandoeningen en hormonale disbalans. Met de “reguliere” artsen en de “reguliere” middelen kwamen wij niet tot het gewenste resultaat. Daarom hebben wij advies gevraagd aan Carin en Elke. Zij hebben Sissi in behandeling genomen en sindsdien heeft zij enorm veel progressie gemaakt! De meest recente behandeling met misschien voor ons wel het mooiste resultaat was de hormonale ondersteuning bij de rijping en het loslaten van de eicellen in de eileiders. Uit eerder gemaakte scans bleek dat de merrie last had van follikels die vast bleven zitten in de eileiders. Dit middel bleek ook zeer goed te werken bij het drachtig krijgen van Sissi. De eerste keer was zij na 1 inseminatie drachtig. Het jaar daarop hadden wij het middel niet direct gegeven en had de dierenarts het drachtig krijgen, na 4 inseminaties, eigenlijk al opgegeven. Toen dachten wij aan het middel dat Carin en Elke het jaar daarvoor gegeven hadden. En het ongelofelijke gebeurde: bij de 5e inseminatie was het raak en hebben wij inmiddels ons 2e schitterende veulentje mogen verwelkomen! Wij hebben maar 1 voorbeeld genoemd van wat Carin en Elke voor Sissi hebben gedaan. Nog altijd vragen wij (gezondheids)adviezen en houden wij hen op de hoogte hoe het gaat met de merrie. Carin en Elke enorm bedankt!!" 

Linda (juni 2019): "Ik ben enorm blij met de deskundige en professionele hulp van Elke en Carin.  Met 2 paarden, 2 honden en 1 kat zijn er altijd wel bijzonderheden. 1 hond die regelmatig de hik heeft, niet ernstig maar door haar een goed middel te geven is ze er snel vanaf. Bij onze andere hond met aangeboren problemen en een hernia hebben ze het juiste middel gevonden waarmee ik haar van de zenuwpijn af kan houden. Hierdoor bleek een operatie niet nodig en kon ze na een paar dagen van de cortison. Mijn pony met aanleg voor hoefbevangenheid ondersteunen we met een geschikt middel waardoor hij toch op de wei kan. En mijn Belg met een chronische  aandoening houden we goed in balans. Wat ik erg fijn vind is dat, als het nodig is, ik in overleg met de dierenarts en Elke en Carin een juiste aanpak kan kiezen.  Ik heb daarvoor wel moeten zoeken naar een dierenarts die hier ook voor open staat." 

Marijke (april 2019): "Roosje is een poes van 11 jaar oud. Het is een levenslustige kat en ze houdt van eten. Dit gaat altijd erg gulzig en onbesuisd. Sinds twee dagen eet ze nauwelijks en geeft ze over. Als ze toch nog iets probeert te eten, blijft het echter niet lang binnen. Vervolgens probeer ik het voorzichtig met een stukje ei en ander lekkers, maar ze draait haar kopje om. Ik zie haar ook niet drinken. Ze is lusteloos en suf. Dit is nog niet eerder gebeurd. Ik neem daarom contact op met ‘Zuiver homeopathie’. Ze kunnen die middag nog komen. De poes wordt geobserveerd en er worden vragen gesteld. Zo wordt er gezocht naar een mogelijke oorzaak. Roosje krijgt een middel voorgeschreven en het wordt direct toegediend. Ook krijg ik een extra die ik kan geven, mocht het nodig zijn. Ook worden er een aantal voedingsadviezen gegeven. Die zelfde avond begint de poes al wat vocht van kabeljauw te drinken en wat later eet ze een heel klein beetje vis. Ze geeft niet over. De volgende dag zie ik al bijna de oude poes weer terug. Fijn dat ze zich weer een stuk beter voelt en zo vakkundig en snel geholpen is."

Miranda (2018): "In september 2018 had mijn hond Jeff, een Labradoodle van bijna 9 jaar, extreem veel jeuk, ten einde raad kon ik al snel bij Carin en Elke terecht. Na een lang gesprek met vele vragen, kreeg Jeff terplekke 2 korreltjes toegediend. Al snel merkte ik verbetering qua jeuk. Het advies om niet Jan en alleman maar lekkers te laten geven aan Jeff en echt goed op te letten wat hij binnen krijgt helpt al. Na een week heb ik weer 2 korreltje toegediend en nu na 2 maanden is Jeff weer de oude. Ongelooflijk wat een vooruitgang. Ook het advies om niet zomaar de hond te ontwormen maar eerst zijn ontlasting te laten onderzoeken heb ik opgevolgd en het blijkt na onderzoek inderdaad dat hij geen ontwormingstablet  nodig heeft voor de komende 3 maanden, scheelt ook weer chemische troep in zijn lijf. Komende februari moet Jeff geënt worden en ga ik hem laten titereren. Ik ben blij met de behandeling en adviezen van Carin en Elke."

Linda en Jolanda (2018): “Onze kater was extreem nerveus tijdens autoritten en plaste veel in huis. Na een consult bij ons thuis, wat we als zeer plezierig hebben ervaren, volgde een behandeling die heel succesvol is. Hij plast niet meer en de autoritten doorstaat hij rustig. We hebben nu een veel stabielere kater in huis.'

Miranda (2018): "Spetter is een leuke kruising terrier reu van 5 jaar. Hij had alleen één probleem. Sinds hij ruim een jaar was, at hij regelmatig slecht. Van alles geprobeerd, verschillende soorten voer… brok, vers vlees, worst, andere smaken, hij at het soms wel, vaak niet. Vooral ’s ochtends wilde hij niet eten en at blaadjes om over te geven. Na dit aan mijn dierenarts voorgelegd te hebben, kwamen zij tot de conclusie dat het een ‘reuendingetje’ was. Dit was het mijn inziens niet, dus besloot ik een afspraak te maken bij Zuiver Homeopathie. Daar werd mij alles over Spetter gevraagd, van zijn karakter tot hoe hij opgegroeid is, van zijn medicijngebruik tot zijn ontlasting. Zij hebben een middel voorgeschreven dat goed bij hem past. Na nog een paar keer wat aan de dosering gewerkt te hebben eet hij nu al een half jaar gewoon goed! Ik ben ontzettend blij met deze uitkomst, bedankt Zuiver Homeopathie."

Rita (2017): "Enkele maanden geleden zag ik bij  mijn kat Victor steeds wat druppeltjes bloed op de rand van de kattenbak. Uit het (urine) onderzoek  van de dierenarts kwam niets bijzonders. Victor bleek een stress gerelateerde blaasontsteking te hebben.Hij kreeg hiervoor medicatie, maar na 2 dagen ben ik daar al mee gestopt, omdat hij ontzettend veel last had van de bijwerkingen, dus toen direct Elke en Carin weer geraadpleegd. Het middel dat hij kreeg, pakte zowel zijn lichamelijke als zijn geestelijke problemen aan. Ik heb Victor uit het asiel en het was een hele angstige kat. Maar sinds de homeopatische medicatie  is hij niet alleen genezen van zijn blaasontseking, maar werd hij ook een stuk relaxter. Het middel werkte nog heel  lang door want sinds enige tijd kan ik hem zelfs aaien wat voorheen niet mogelijk was. Hij komt nu zelf om een knuffel vragen! Wederom ben ik Carin en Elke erg dankbaar!"

Snowy is een konijn van ongeveer 5 jaar oud en kwam bij ons in de praktijk met een E-cuniculibesmetting. 
Rita (2017): "met Snowy gaat het erg goed, hij zit na de behandeling bij jullie weer vol energie. Na de reguliere behandeling van de E-cuniculi bleef hij stilletjes maar nadat ik de druppels had toegediend die hij van jullie had gekregen zag ik hem opknappen. Zijn vacht ziet er ook weer erg mooi uit! Mocht er weer iets zijn met mijn huisdieren weet ik jullie te vinden hoor. En nogmaals heel erg bedankt."

Ada (2016): "Max, 5 jaar, een Yorkshire/Jack Russell terrier reu, was altijd een leuke, drukke hond, vol levenslust en dominantie. Samen met Floor, een 12-jarige jachthond, was het een goed team, waarbij Max aannam dat hij de grootste en de sterkste was. Maar hij werd steeds drukker, beet in zijn eigen poten en maakte frustrerende rare geluiden. Hij kreeg af en toe epileptische aanvallen, waarbij ik hem moest vasthouden om hem te laten ontspannen en zichzelf niet te beschadigen. Onze verhuizing en de daarbij horende verbouwingen, waardoor er veel vreemde mensen hier rondliepen, maakten hem helemaal van streek.

Bij de praktijk voor homeopathie voor dieren, bij Carin en Elke, zijn Max en ik toen voor intake gegaan. Na anderhalf uur was hij helemaal doorgelicht en helder, voor ons alle drie. Hij kreeg daarop een constitutiemiddel en we hielden contact over hoe het hem ging. De eerste keer na de gave leek het nauwelijks effect, maar na een herhaling kwamen er goede veranderingen. En zo is het tot nu toe. Hij blijft hetzelfde leuke, drukke beestje, maar het zieke en kwellende gedoe is er niet meer. Ook de epilepsieaanvallen zijn er niet meer. Als hij te druk wordt, over de kop gaat als het ware, geef ik hem zijn middel. Hij neemt het heel rustig aan. En gaat daarna zelf rusten. Ook Floor heeft nu een eigen middel, waar het bij hem gaat om minder dociel te zijn en ook een eigen kwispelend bestaan te hebben. Max overheerste hem meestal. Floor heeft tot nu toe 2 keer zijn middel gekregen. Hij is nu goed bij zichzelf. Mochten de honden een terugval of iets anders hebben, dan zal ik ermee gaan naar Carin en Elke. Dat is een plezierige gedachte. Ze kennen de honden nu door en door! Bedankt!!"